• Individuele begeleiding - Lemniscaat Counselling biedt hulp.

Indivuele begeleiding - Lemniscaat Counselling biedt hulp.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Voel je je vastzitten om een stap in je leven te zetten? Weet je niet goed wat je wilt?

Ligt het om wat voor reden dan ook niet voor de hand om samen met een partner te komen, dan kunnen we individueel aan de slag gaan, maar … mocht het om jouw relatie gaan, dan werkt het véél beter als jullie wél samen komen.

In de vorm van counsellingsgesprekken wil ik jou graag op weg helpen om uit een dal te komen.

Eerst kijken we of het klikt, mede aan de hand van het intakeformulier.

Je wordt individueel begeleid, waarbij we samen op zoek gaan naar de meest geschikte wijze om jouw leven weer op de rails te krijgen; de relatie met jezelf groeit.

Dit alles proberen we voor elkaar te krijgen door een actief luisterend oor van mijn kant en respect voor jou en voor datgene waar jij mee worstelt. Hierdoor krijg jij jouw unieke situatie en de dingen waar jij tegenaan loopt beter op een rijtje zodat jij jouw doelen weer helder voor ogen krijgt. Je wordt gestimuleerd om je verder te ontwikkelen als individu.

Soms raad ik bijvoorbeeld een goede film of een speciaal boek aan. (Misschien kun je nu alvast op mijn pagina Boeken + films of Rondzendbrieven kijken of er jou al iets aanspreekt.)

Alleen jij zelf bepaalt of dit klopt bij jou. Jij bent de kapitein op het schip. Jij bepaalt het tempo, waarbij ik wel vrijblijvend advies kan geven.

Tijdens de begeleiding kom je in een proces terecht, waardoor er innerlijke groei plaats kan vinden.

We kunnen dit doen in de vorm van gesprekken in mijn praktijkruimte of al wandelend door de natuur (ik woon aan het randje van de bossen).

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.