• Relatietherapie - Lemniscaat Counselling biedt hulp.

Relatietherapie - Lemniscaat Counselling biedt hulp.Relatietherapie

Relatietherapie

Als je vast zit, als het sprankelende tussen jullie weg is, als er te veel ergernissen ontstaan, …

Het kan zijn dat een relatie is verstoord; door de druk van het werk, door de komst van kinderen of doordat iemand anders op de eerste plaats is gekomen. Dit kan betekenen dat het stagneert. Je weet niet welke kant het op moet. Misschien is het saai geworden of zie je geen lichtpuntje meer. Mogelijk loopt het seksueel niet meer lekker of is dit nooit echt goed gegaan. Het kan ook zijn dat de opvoeding niet zo gaat als je zou willen.

Als je er samen niet meer uitkomt, help ik je graag om weer richting te vinden en te zorgen dat je er weer aan wilt en kunt werken. Een relatie is geen toestand, maar een proces; er moet beweging in zitten. Met relatietherapie zorg ik dat er weer liefde gaat stromen en jullie je weer veilig voelen bij elkaar. Ik spreek je via het voelen aan op een dieper niveau en laat jullie je liefde voor elkaar opnieuw ervaren.

Moeilijkheden binnen een relatie los je niet op door alleen het hoofd aan te spreken; het weten waarom er conflicten of barrières zijn, is niet voldoende. Als je meer wilt weten over deze manier van werken, kun je het boek Houd me vast van Sue Johnson lezen
 (zie hier mijn boekbespreking). Deze vorm van relatietherapie noemt zij Emotionally Focused Therapy (EFT).

Via de knop hieronder vind je meer informatie over deze vorm van relatietherapie, EFT.
Stichting EFT Nederland

Het beëindigen van een relatie gaat vaak gepaard met spanningen, emoties, rouw of verwijten. Vooral als hier ook nog kinderen bij betrokken zijn, gaat het om een moeilijke fase tussen de partners. Ik kan helpen om hier op een goede manier mee om te gaan.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.